Jag har sedan några år tillbaka fått äran att jobb som Säljare för Svenska DjurApoteket i Sverige - www.svenskadjurapoteket.se 

Svenska DjurApoteket har under 10 år byggt upp ett sortiment av tillskott för alla olika hundars behov och är i dag störst i NORDEN på tillskott för hund & katt 

Jag vill veta vad jag stoppar i mina hundar så för mig är det en självklarhet att använda Svenska Djurapotekets produkter som är noggrannt framarbetade av folk med en enorm kunskap !


Besten &  Blixten  äter Svenska DjurApotekets MULTIFLEX året om , vårat bästa tillskott för den aktiva hunden mitt i livet i förebyggande syfte !
Besten & Blixten  äter  Svenska DjurApotekets  OMEGA 3  kapslar - Lyxiga kapslar framtagna av viltfångad Ansjovis & Sardin med ett innehåll av hela 55 % OMEGA !
Besten  & Blixten äter också ,inför & under sina mest krävande arbetsmånader , Svenska DjurApotekets  SPORT - ett fantastiskt till skott för att bygga muskler ,öka koncentration & prestationsförmåga .

EX äter Svenska Djurapotekets JUNIORFLEX - ett tillskott i förebyggande syfte för den växande valpen från ca 5 månader
..

Vill du veta mer om  Svenska DjurApoteket & vad ditt djur behöver i förebyggande syfte eller vid sjukdom , skada ? Tveka inte att kontakta mig !
BACKAMO HUNDTJÄNST är vi stolta över att ha ett samarbete med - de stöttar & sponsrar mig & Besten med de bästa hundprodukterna för IGP SPORTEN  & kommer vara med oss på vår resa mot toppen !

Vi väljer också att samarbete med BACKAMO Hundtjänst innom vår kennel verksamhet !

Varför ? Helt enkelt för att ALLA produkter är framtagna med hög kvalite & mycket god kunskap !
TACK för gott samarbete !