G - kullen

parning- 1 juli 2020
leverans - oktober 2020

TGS balla Hera + Aslan "Åke"
 

B. Hera
B. Hera

 TGS BALLA HERA 

HD/AD UA 
Rygg , Spondylos 0 
Rygg LTV 0
DM free
Kbr/Kbr
DNA tillgängligt via föräldrar 
58 cm hög 
26 kg 
Fulltandad 
Guldbrindle 
MH , 1:a skott  

Tränas i sök & IPO - R 
Mamma till TGS E kull 

Älskar denna rejäla lilla tik som är en perfekt blandning av sin mamma och pappa ❤️- följsam , energisk , tyst med en otroligt fin koncentration i arbete. Stor kamp och jaktlust med fantastiska gripanden och ett bett , som helt otränat , är fast , djupt och hårt . En tik , precis som sina syskon , med mycket kraft i sina utföranden men utan att förlora sorteringsförmågan  .

Trots energi & temperament i arbete så  är Hera utanför arbete , en klok tik med balans och en hög förmåga att finna sig och vara trygg i hantering och miljöombyten . helt skottfast med en  mycket fin nyfikenhet . En snäll tik som har ett tryggt språk mot främmande hundar och människor , detta såg man också tydligt  då hera var en fantastisk mamma till E kullen 

Hera tränas i sök och har fått fina lovord , precis som sina syskon som tränas i samma grenar . Hera har en kull sedan tidigare som ännu är unga men mycket lovande , TGS E kull där hälsoutvärderingar nu trillar in & ser mycket bra ut .

 Aslan 

HD/AD UA
Rygg LTV 0 
Rygg Spondylos 0 
65 cm 
38 kg 
Fulltandad 
Guldbrindle 
MH , 1:a skott 

Tävlas  i IGP 3 
Lever med barn & andra hundar. 
Bror till  Dundra som är min fodertik & mamma till F kullen 


Efter att ha fött upp F- kullen , som jag är mycket nöjd över , så stod det klart för mig att jag ville komma så nära det gick linjemässigt i denna planerade kull , som vad F kullen är . 

Väldigt tacksam & glad nu då det är klart att vi får låna Aslan som är en bror till Dundra - Aslan är en  hane som lever  med andra hundar & barn , en stabil hane med en fin förmåga att sortera & anpassa sig . Hans styrkor i arbete ligger i spåret & skyddet  . Han är en noggrann , koncentrerad spårhund med ett naturligt djup . I skyddet är han dominant med fina växlingar och ett bra bett . Trots  att Åke är en stabil å go hund i vardag så finns där ett allvarspaket att plocka i om man vill i skyddet och han jobbar fint i de allvarskänslorna 


 

H - KULLEN

parning september 2020

TGS Burdusa bönan + Nicudofaris Bratt " dragon"

 
 
TEAM GOLDEN STARS BURDUSA BÖNAN
HD / AD UA   
Rygg , LTV  Free
Rygg , Spondylos  Free 
DM free
Kbr/kbr 
DNA tillgängligt via föräldrar 
GK Extriörbeskrivning 
2 CERT Excellent 
3  , 1:a pris startklass 
Uppflyttad lägre spår 
MH , 1:a skott 
MT  Augusti 2020

60 cm hög 
25 kg 
Fulltandad 
Guldbrindle 
Tränas mot Svensk Skydd 
NICUDOFARIS BRATT 
HD/AD UA 
Rygg , LTV free
Rygg , Spondylos Free
DM Free
Kbr/Kbr
SDCA 1& 2 Free 
DNA Tillgängligt 
1 U CAC BOB utställning
BH Godkänt
Certifierad att finna försvunna människor 
KNPV 

63 cm hög
33 kg 
Fulltandad 
Guldbrindle 

 
Dragon Dragon

Bönan gör lite skäl för sitt namn , en explosive , otroligt snabb tik med en fantastisk följsamhet och koncentration . En tik , precis som sina syskon , som har en hög förmåga att sortera trots höga drifter . B kullen har många styrkor men en av dem är verkligen deras öppenhet och stora hjärtan - de ser på nya miljöer , människor och djur med en alltid vänlig inställning , de är otroligt sunda å uppskattade familjemedlemmar, för att minuten senare , då retning ges , ge 200% i arbete ✔️.

Bönan har ett stort föremålsintresse , bra gripanden , förföljande och tillkämpande . Hela B kullens leklust , föremålsintresse och gripanden ligger högt tillsammans med deras fina nyfikenhet ⭐️. Bönan är en otroligt duktig spår /sökhund och har fått fina lovord . Bönan tränas mot svenskskydd och har redan tävlat med otroliga poäng i lydnad och spår ⭐️- jag låter de resultaten lite tala för sig själva gällande Bönans fina koncentration och samarbetsförmåga .
Bönan är , precis som sina syskon friska hundar - Bönan själv är HD /AD UA , LTV 0 Spondylos free , DM free , Kbr/Kbr ⭐️.
DRAGON ... visst kan man se snällheten i hans ögon å uttryck !? Precis som man kan se pondus , stabilitet och självförtroende ✔️ . Dragon är en hund som tränas å tävlas i knpv ( polishundssport) - en rejäl hane med starka nerver och förmåga att sortera , modig med en stor , naturlig bytesdrift och vilja för social fight . Dragon är känd för att bita hårt , övertygande och lugnt . Han är , som sina syskon å linje , starka i miljö , modiga och snälla socialt . Dragon kommer ur mycket stabila , friska och välmeriterade linjer , där många används på mästerskapsnivå i både IGP , MR , knpv och polisiärt arbete . Dragon har , som sina syskon de hälsoutvärderingar jag vill ha - han är fri på armbågar , höfter , fri från LTV & Spondylos , DM free & SDCA free .
Från att vara stor , modig å stark skyddshund i KNPV sporten så är Dragon även Certifierad & utbildad på att finna försvunna människor - ett arbete där hunden många ggr försätts i svåra miljöer & terränger , som kräver självständigt arbete , mod , nerver, bra sociala sidor och en hög förmåga att kommunicera <3
Parning tidigt september ✅. Valparna kommer lämpa sig för all form av skyddsarbete , räddning , tjänst , spår & sök ! Följ oss via FB & hemsida

i - kullen

parning Juni  2021

Dundra / hane presenteras då allt är klart


 

DUNDRA 

HD/AD UA 
Rygg LTV 0
Spondylos 0
Dm free
59 cm hög 
28 kg
Fulltandad
Guldbrindle 

MH ,1:a skott 
1:a pris Lydnad
Flertalet vinster & framgångar inom Draghundsporten 
Mamma till TGS F kull 

LÄs mer om Dundra under "våra hundar "- "Fodertikar" 

 

Mer information kommer !
 

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.