Dunra / hurja planerar paras årskiftet 2019/2020
 
 
Casa d’Agostini Q’s Lucky Number Seven

HD/AD UA
Rygg , LTV 0 
Rygg , Spondylos 0
Dm Free 
Höjd , 62 cm 
Vikt , 32 kg 
Fulltandad 
Utställd 
Tränas mot IGP start 
Kommer ur en hälsosam kull med bra  utvärderingar 

 
Hurja som han kallas till vardag , är precis vad Dundra behöver och vad jag sökt och han har en stamtavla där det i flera led på båda sidor finns mycket starka hundar mentalt och de har med många olika tikar , efterlämnat avkommor som är öppna och sociala , mycket fina angrepp , hårda och starka bett med mycket fight , explosiva hundar som sorterar fint och är starka i miljö ..

Hurja som individ är en explosive , energisk hane med extremt hårda , lugna bett . Han är dominant och mycket belastningsbar i figurantarbetet , med rejäla påslag och klara växlingar ,samtidigt som han uppskattas mycket för sin följsamhet och vilja att kommunicera - en hane som sorterar mycket bra oavsett energinivå och situation . Hurja har en välbalanserad skärpa och bra mod som gör att försvaret är  på riktigt om man plockar i dessa egenskaper , han har ett intensivt födodriv och ett stort föremålsintresse med en fin , koncentrerad näsa i spårarbetet .

Hurja är en välbyggd , kompakt hane med stark rygg , bra vinklar , vackra färger med bra päls och ett fantastisk vackert , välformat huvud.


Hurja med sina syskon har de hälso utvärderingar jag nu vill sträva efter att ha i avelsarbetet .Det är en trygghet att få denna stamtavla förenat med Dundras iomed hennes första kull  Dundra 

HD/AD UA 
Rygg , LTV 0
Rygg ,spondylos 0
DM - kommer
Höjd , 59 cm 
Vikt , 27 kg 
Mentalbeskrivning  , GK skott 
1:a pris Lydnad 
Flertalet starter i dragsporten 
Kommer ur en hälsosam kull med bra utvärderingar 

Vill man bli glad ska man umgås med Dundra , allas charmör , en hund med otrolig öppenhet & humor - snäll mot alla & enkel i vardag , anpassar sig mycket snabbt till nya situationer och miljöer !

Dundras styrkor  är många men något som utmärker henne och som jag vill bevara i hennes avkommor är hennes enkla sätt att se på livet - miljöstark , social med en fin nyfikenhet ! Dundra har ett enormt matdriv och ett mycket fint föremålsintresse med en fin jaktkamplust . Hon är en gudinna på nosarbete - uthållig , koncentrerad i spåret med en mycket fin ,djup näsa . 

Dundra tränas & tävlas i flera grenar där det krävs en enorm uthållighet , fajtingvilja , miljötålighet, hnateringståligheter  & hög kommunikationsvilja - Dundra & Fodervärnde Erica har på kort tid tillsammans redan skördat flera fina framgångar .

Dundra har en rejäl & stark kropp , mycket vackra färger , stark rygg med bra vinklar . Ett mycket välskuret och rejält huvud där det enda som kan störa är hennes ena öra som svajjar i bland 

Dundras stamtavla är en mycket viktig och intressant  stamtavla för oss som jobbar med avelsarbetet och vill föra rasen framåt . 

 

Söker du en arbetande , sund & stark Hh från en aktiv kennel , då är du välkommen att kontakta mig ! säljs med fördel för tjänst ,räddning ,spår ,sök & våra olika skyddsgrenar .

G - kullen planeras - parning december 2020 med leverans April /maj 2021

Vi kommer para en av våra fantastiska B tikar . Mer information kommer !!

E kullen födda  27/5 2019
3 tikar + 4 hanar
Alla valpar tingade

Bruce & Hera Bruce & Hera 

Team Golden Stars Balla Hera 
HD/AD UA 
Spondylos Rygg 0 
LTV Rygg 0 
Kbr/Kbr 

MH , Gk skott 
Fulltandad 
DM free
Höjd : 59 cm 
Vikt : 26 kg
Guldbrindle 
Tränas mot IPO-R & Räddningshund 

B.Hera är en explosive följsam tik som , tillsammans med sina syskon , är vänliga hundar som har lätt för att anpassa sig till nya situationer & miljöer - en tik som älskar att leka , kampa & har ett rejält tillkämpande . Hera är inte tränad något i skyddsarbete men besitter ändå ett lugnt & hårt bett gentiskt , vilket vi också kan se i hennes otroliga apporteringsanlag - mycket snabb , målinriktade  gripanden med en fast hantering ! 

Hera tränas av sin matte mot IPO - R , här har Hera visat att hon är en hund som går att lita på i nya & utmanande miljöer & svårigheter , en tik  som aldrig ger upp & har ett otroligt driv i sitt spår & sökarbete .Hera har också något som jag värdesätter högt på hundar med högre temperament - dels en av knapp där hon lätt anpassar sig & går ned i varv då det inte sker aktivieteter sedan har hon i sina drfiter , precis som sina syskon , en hög förmåga att sortera intryck ...

Hera kommer ur en kull på 8 individer  , läs mer om dem under "B kullen"  , där 90 % ( 1 tik kvar som gör till våren ) genomfört mentalbeskrivningen med bravur - glada , hanterbara hundar med mycket stor vilja till att samarbeta , gripa , leka , jaga och kampa . Nyfikna & anpassningsbara med fina avreaktioner & inga skotträdslor . Kullen är 100% utvärderad på höfter & armbågar , 8 av 8 hundar  UA på armbågar & 1 med en C  höft resten UA ( C höften ska röntgas om enligt ortoped ), ett mycket bra resultat ! Blixten , pappa till Hera kommer  ur en 100 % UA kull på höfter & armbågar . 

PARAD MED :

Casa d'Agostini Pukekohe park " Bruce "
HD /AD UA 
Spondylos Rygg 0 
LTV Rygg 0
DM free
Fulltandad 
Certifierad Terapi & Service hund ( Jobbar med barn som har svåra Trauman )
Guldbrindle 
Höjd 63 cm
Vikt : 32 kg 

Bruce är en otroligt stark  , snäll och trygg kille som jobbar som certifierad terapi och service hund med barn med svåra trauman och psykisk ohälsa - alltså en hund med nerver och öppenhet , fin förmåga att sortera och är anpassningsbar i nya situationer . Bruce är i arbete en hund med stor kapacitet , mycket fina bitegenskaper , följsam med en hög födodrift . Bruce pappa och farfar är ” nytt blod” , sqylls, bruce pappa , beskrivs som en ” enkel hund” med människor , barn och andra hundar i vardag men alltid att lita på i arbete ,hans pappa , Explosive - Eli van de Vroomshoeve är en framgångsrik malinios känd för sina hårda bett , starka och friska avkommor . På Bruce mammas sida finner vi Många kända , friska och hårt arbetande hundar - där de röda trådarna genomgående är hundar med bra nerver , bett , fight och trygghet !

Kullens inavelsgrad blir 0,98% 

Vi förväntar oss kraftfulla valpar fysiskt & mentalt , lämpade för all form av bruks/sport & tjänst !
Säljes endast till dig med tidigare erfarenhet av driftstarka hundar & med tydliga mål !

Söker du en aktiv uppfödare som anordnar läger , sammankomster , utvärderingar & finns där för dig 24-7 & en sund Holländare för arbete , då är du välkommen att kontakta mig !

valparnas stamtavla
valparnas stamtavla
B.Hera 6 veckor
B.Hera 6 veckor
Bruce
Bruce
Heras fina MH
Heras fina MH

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.