Planerad parning januari 2019 leverans maj 2019
Havrevingens Mosa
HD/AD UA ( Kommer ur en kull med bra ledstatistik , 2 st ej alla utvärerade )
FULLTANDAD
DM FREE
60 CM , 28 KG
BH
MH, SKOTTFAST
IPO I , IPO II , IPO III CERT
MAMMA till B KULLEN

PARAS MED :

Blixten Av Goldbite
HD/AD UA ( kommer ur 100% helfri kull )
MH, SKOTTFAST ( 100% utvärderad kull )
BH
FULLTANDAD
DM FREE
65 CM , 35 KG
PAPPA TILL våran  B KULLEN &  ALPHAGÅRDENS C kull

Efter mycket sökande av likvärdiga hanar som Blixten , där många har engagerat sig ( TACK ), så har jag nu definitivt bestämt mig för att göra om Mosa & Blixten kombinationen igen - något jag finner en stor trygghet i då jag följt alla B barnen på nära håll & vet deras styrkor kontra svagheter mycket väl . Jag känner även Avelsdjuren & vet att det Mosa behöver det har Blixten , vilket också vi ser i resultatet av B kullen - vi hoppas på att få fler av denna HH Typ i vår D kull - följsamma , intensiva , mycket vänliga hundar med en stor passion för fighten , kampen & leken, där flertalet av dem har otroligt fina , hårda bett ( något som jag själv upplever är bristvara i rasen )  . Både Blixten & Mosa har genetiskt mycket fina apporteringsanlag med målmedvetna gripanden .
Båda med en enorm sök & spårfunktion . 

Det som också utmärker B barnen & även deras föräldrar , är deras koncentrationsförmåga - från 0 till 100 & det är sällan något som stör dem . Det finns skärpa & allvar i föräldradjuren & B kullen , något jag finner mycket tilltalande så länge hundarna har balans & sorteringsförmåga - D kullen kommer lämpa sig för all form av sport , bruks & tjänst ....
Båda föräldradjuren är tysta i arbete & B barnen är helt tysta ( skriver med detta då det är ngt jag kikar på hos avelsdjuren). Båda föräldradjuren har bra skall! Blixtens trygghet & hans sätt att obekymmrat se på världen gör att vem som helst kan ta honom å gå ut å träna med .
Hundarna kommer efter välmeriterade & välkända KNPV  linjer där vi ser flera av våra , genom tiderna , största hundar !
Mosa & Blixten , Besten finns att klämma , träna & känna på , hemma hos mig.

LÅS MER OM MOSA & BLIXTEN PÅ DERAS SIDOR 

Söker du en holländare för arbete och en uppfödare som finns där i med och motgångar , då är du välkommen att höra av dig ! 
Valparna säljs endast till arbetande hem med tävlingsmål !

Blixten
Blixten
Mosa
Mosa
Blixten
Blixten